chalethuurbakkeveen

kamperen in Bakkeveen

HUISREGELS


In de chalet mag niet worden gerookt, rookt u buiten dan wordt u vriendelijk verzocht om de peuken op te ruimen.

Huisdieren zijn niet toegestaan in de chalet

U bent gast op camping ´t Hout, u dient zich te houden aan de huisregels van de camping.

Huurder maakt gebruik van andermans eigendommen, waarmee huurder zorgvuldig mee omgaat alsof het haar/zijn eigendommen zijn.Huurder zorgt voor orde en netheid in en om het chalet, zodanig dat het bij verlaten er net zo uit ziet als bij aanvang van de huur.

Als u de chalet verlaat zijn de ramen en deuren op slot, dit geldt ook voor de berging.

Bij gebruik van de barbecue houdt u dan de veiligheid in acht, u dient de bbq en het rooster na gebruik schoon achter te laten.

Linnengoed(dekbedovertrekken,onderlakens en kussenslopen)en keukenlinnen dient u zelf mee te nemen.

Voor uw veiligheid zijn aanwezig een brandblusser, koolmonoxide melder en een verbandtrommel.

Vlakbij de chalet is een parkeerplaats , de huurder mag hier 1 auto parkeren. Bij meerdere auto´s dient gebruikt gemaakt te worden van de algemene parkeerplaats van het park.

WIFI is aanwezig, kosten 10 euro per week bij receptie te betalen

SERVICE

Verhuurder streeft een hoge kwaliteit van dienstverlening na, zodanig dat de huurder met plezier zal terug denken aan het chalet Hoge Bomen 26.Mocht de huurder tijdens het verblijf storingen of andere onvolkomenheden aan het chalet of inventaris aantreffen deze melden bij verhuurder, deze zal zich inspannen om e.e.a. zo spoedig mogelijk op te lossen.

AANSPRAKELIJKHEID

Huurder is aansprakelijk voor tijdens de huur ontstane schade aan eigendommen van verhuurder, waaronder ook verlies van goederen valt.

Om misverstanden achteraf te voorkomen meldt huurder ontstane schade, zodra hij/zij dit geconstateerd heeft, aan verhuurder. De ontstane schade zal in rekening worden gebracht aan de huurder.

Verhuurder noch huurder zijn aansprakelijk voor schade wegens het niet of onvoldoende functioneren van algemene nutsvoorzieningen, zoals elektriciteit, water en of kabel(televisie)

In geval van annulering gelden de volgende bepalingen

Bij annuleringen tot 4 weken voor aanvang van de huurperiode betaalt huurder 25 % van de huur.

Bij annulering tussen 4 en 2 weken voor aanvang van de huurperiode betaalt de huurder 50% van de huur

Bij annulering  binnen 2 weken voor aanvang van de huurperiode betaalt huurder 100% van de huur

Indien de huurder geen gebruik maakt van de chalet, of deze voor het einde van de huurperiode verlaat vindt geen restitutie plaats.

Chalethuur Bakkeveen neemt alleen reserveringen in behandeling van personen die 18 jaar of ouder zijn. Reserveringen door personen jonger dan die leeftijd zijn dan ook niet geldig.