chalethuurbakkeveen

kamperen in Bakkeveen

De camping

 Op het drie provinciënpunt Groningen, Friesland, Drenthe ligt midden in de bossen en vlakbij het knusse dorpje Bakkeveen : Molecaten Park ’t Hout. Op deze camping kampeert u in alle rust en is er tegelijkertijd heel veel te beleven. Voor kinderen is er een enorm aanbod aan speelmogelijkheden (binnen en buiten!). Voor liefhebbers van fietsen en wandelen heeft de ‘oer’ Friese omgeving heel veel te bieden.


De camping beschikt o.a. over indoor speeltuin voor kinderen t/m 12 jaar (Flippies Pretpaleis) grote buitenspeeltuin en overkapte speeltuin, snackbar/lunchroom en kampwinkel. Gezellig terras met uitzicht op speeltuinen. Naast het bestaande zwembad is er ook een prachtige waterspeeltuin: Flippies Plonstuin. Deze waterspeeltuin 3 verschillende baden. Een baby/peuter bad met waterattracties en een zwembad met 2 waterglijbanen. Voor een ieder wat wils.                             

               

Altijd een super leuk programma voor jonge kinderen en het hele gezin!                           

Naast de vele faciliteiten die Molecaten Park ’t Hout te bieden heeft, organiseert het animatieteam in de volgende periodes super leuke activiteiten voor gezinnen met kinderen

  • Pasen
  • Meivakantie
  • April, Mei, Juni, Juli animatie in de weekenden
  • Zomervakantie 5 juli t/m 2 september
  • Enkele hoogtepunten uit het animatieprogramma 2016: Kinder casino avond,Kindermusical,Grote Bingo Meiden, Grote Bingo Jongens, Spooktocht, Mijn Vader en Ik zijn de Beste, Beachparty, Circus en Leuke Familieshows.

* De animatie start op vrijdag om 18.30 uur.

Hieronder een aantal foto's van de camping: